Cégünkről

Cégünkről

Cégünk a SPECIAL CARS Gépjárműközvetítő-szervező egyéni cég 1996-óta foglalkozik különleges járművek kölcsönzésével. Megalakulásunkkor fő célkitűzésünk között szerepelt, hogy valami igazán egyedi és új dolgot hozzunk létre. Úgy gondoljuk, az elmúlt évek során ezt sikerült megvalósítanunk.

Manapság, amikor az autó mindennapos használati tárggyá vált, egyre nagyobb igény van arra, hogy különleges alkalmakkor is mindenki kifejezésre juttathassa saját egyéniségét. Ezen a téren szeretne cégünk segítséget nyújtani oly módon, hogy közel negyven féle igazán különleges járművel állunk az Önök rendelkezésére.

Röviden kínálatunkból: A régi autók szerelmeseinek a háború előtti évekből való tökéletesen restaurált,eredeti old-timereket tudjuk ajánlani,cabrio és zárt változatban. Az amerikai stílust kedvelőknek elegáns vagy könnyed megjelenéshez luxus limuzinokat, valamint CADILLAC-eket és CHEVROLET-eket cabrio és zárt változatban kínálunk. Az angol eleganciát a ROLLS ROYCE-ok képviselik. Csoportoknak régi farmotoros IKARUS buszt ajánlunk, mely 35 fő szállítására alkalmas. A lovas hangulathoz hintóink állnak rendelkezésükre.

Bízunk benne, hogy nálunk mindenki megtalálja az elképzelésének megfelelő és az alkalomhoz illő járművét.

Kérjük tekintse meg részletes, fényképekkel illusztrált ajánlatunkat.